Badkamer showroom

Baderie van Wijk
Kampenringweg 11
2803 PE Gouda

Ontdek alle mogelijkheden bij Baderie

Kom langs in onze vernieuwde showroom en ontdek de nieuwe Baderie badkamers die wij voor jou hebben samengesteld. Of laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw nieuwe toiletruimte. Wij nemen in de showroom alle tijd voor je om samen de juiste keuzes te maken.

Bij Baderie Gouda hebben wij een bijzondere collectie sanitair van verschillende topmerken en van het eigen merk. Ook kun je er terecht om samen met één van onze specialisten jouw nieuwe badkamer te laten ontwerpen. Iedere badkamermeester neemt ruim de tijd voor je om jouw droombadkamer te realiseren.

Kun je niet wachten om te starten met inspireren? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine boordevol tips aan, zodat je thuis eerst allerlei ideeën kunt opdoen. Wij nemen daarna in de showroom alle tijd voor je om samen de juiste keuzes te maken.

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer
  • Ruim 57 jaar ervaring in ontwerp en realisatie
  • Binnen afzienbare tijd een offerte op maat
  • 5 jaar garantie op jouw badkamer
  • Echte vakmensen
  • Klanten beoordelen ons met 5 sterren (Google reviews)
  • Binnen afzienbare tijd een offerte op maat

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van Wijk