Marmer en koper zó prachtig combineren

Natural Chique Line

Met trots presenteren wij de Natural Chique Line badkamer: welkom in dé trendbadkamer van 2024. Hier komen luxe en verfijning samen om een oase van rust en elegantie te creëren. Het gebruik van natuurlijke vormen en materialen resulteert in een tijdloos ontwerp waar luxe centraal staat. Jouw eigen spa at home.

Waar ontspan je fijner dan buiten in de natuur? In je badkamer! Daarom hebben we besloten om beide samen te voegen tot een luxe badkamer om een oase van rust en elegantie te creëren. Deze badkamer beschikt over alle luxe, zodat je helemaal kunt ontspannen. Kies voor producten met een unieke chique look. Zoals bijvoorbeeld kranen in koper kleur. Of ga voor een echte eye-catcher door marmer op de vloer en muren te plaatsen.

Marmeren elegantie

Een van de meest opvallende elementen van deze badkamer is het gebruik van grof geaderd marmer, dat een onmiskenbare uitstraling biedt. De aardse tinten die hier worden gebruikt, dragen bij aan een warme en uitnodigende sfeer. Het is een kunstwerk op zich. Maar deze badkamer gaat verder dan alleen mooi zijn; ze is ook slim en innovatief. Zo is een van de opvallende voordelen van marmer hun vermogen om vocht en vlekken te weerstaan. Niet alleen mooi maar óók functioneel.

Flair én warmte

Een blikvanger in de Natural Chique Line is de Maan designradiator van Instamat, ontworpen door de beroemde designer Peter Rankin. Deze designradiator is gemaakt van staal, heeft een bolvormig oppervlak dat het licht in de ruimte reflecteert, waardoor het een opvallende, decoratieve functie vervult. De radiator is standaard uitgerust zonder thermostaat en is bedoeld als plaatselijke bijverwarming of bijvoorbeeld als handdoekverwarmer voor dat extra beetje luxe. De Maan designradiator voegt niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar is ook een stukje kunstzinnige flair.

Ultiem genieten in jouw luxe badkamer

De kranen, uitgevoerd in warm geborsteld sunset, zorgen voor een luxueuze douche-ervaring die je elke dag zult waarderen. Schakel makkelijk tussen drie straalsoorten voor ultieme luxe. De regendouche is uitgerust met de nieuwste technologie, waardoor je snel de gewenste watertemperatuur bereikt. In deze luxe badkamer is er gekozen voor een dubbele regendouche. Ideaal, zo staat er niemand in de kou te wachten tot de ander klaar is én het ziet er ook nog eens prachtig uit. Stel je voor dat je onder deze hemelse regendouche stapt, omringd door de prachtige wandtegels in Golden Onyx Satin en vloertegels in Golden Strut van Floorgres.

Slimme wastafel

De Duravit Bento Starck Box-serie is geïnspireerd op de traditionele Japanse bentoboxen; de lunchbox met vakverdeling, waardoor verschillende gerechten gescheiden kunnen worden. Dit badeubel heeft slimme compartimenten die je badkamerbenodigdheden georganiseerd houden door droge en natte zone te gebruiken. De kraan is in alle modellen in de binnenbak geïnstalleerd om onnodig nattigheid op oppervlakken te vermijden. Met deze serie kun je alles op ordenen in de wastafel en tegelijkertijd een buitengewoon designstatement maken. Het is een perfect voorbeeld van de nieuwste trends in badkamerdesign

Een vleugje koper

Bijzonder speciaal is de donkerbruine, haast koperachtige kleur van de douchewanden van Van Rijn Products. Deze matchen perfect bij de koperkleurige douchegoot van Easy Drain. Deze douchegoot is voorzien van onderhoudsarme Dryphon Techniek, die een verbeterde sifon bevat waardoor vuil en haren direct worden weggespoeld. Na het wegspoelen van het vuil sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Techniek, marmer en koper; alles is perfect op elkaar afgestemd

Natural Chique Line

Heerlijk ontspannen in een warm bad

Ontspannen in een lekker warm bad, wie wil dat nou niet? Met het Bento Starck Box bad, ook wel bekend als het infinity bad, van Duravit geniet je thuis van een full-spa experience. Er is zelfs voldoende ruimte om met zijn tweeën comfortabel in bad te liggen. De zacht afgeronde hoofdsteun maakt de wellness-ervaring compleet. Het aflopende waterkanaal dat het bad omringt, voortkomt restwater en is de perfecte plek om accessoires en verzorgingsartikelen neer te zetten. Dit vergemakkelijkt ook het schoonmaken, omdat opspattend water in het bad blijft.