Helderheidsgaranties

Bij ons weet je dankzij de helderheidsgaranties altijd precies waar je aan toe bent. Met zoveel zekerheid kun je je helemaal richten op het eindresultaat: de badkamer die jij voor ogen hebt.

5 jaar Baderie garantie

Jouw badkamer wordt opgeleverd met het Baderie Garantie Certificaat. Naast afbouwgarantie geeft Baderie ook 5 jaar volledige garantie op de complete badkamer, inclusief installatie (met uitzondering van kitwerk, verstoppingen en ge- en verbruiksschade).

Duidelijkheid over kosten

Onze badkamers zijn helder geprijsd, met of zonder installatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. In onze showroom, maar ook op de offerte en factuur, zijn we altijd helder over de kosten.

De 5 stappen van Baderie

We hanteren een uniek 5-stappenplan om de totstandkoming van jouw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Dankzij de helderheidsgaranties weet je bovendien altijd precies waar je aan toe bent. Met zoveel zekerheid kan je je helemaal richten op het eindresultaat: de badkamer die jij voor ogen hebt.

Trendgarantie

Bij Baderie werken we gegarandeerd met de laatste technologische mogelijkheden en zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. We bezoeken beurzen, hebben nauwe contacten met A-merk fabrikanten en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Als je iets nieuws ziet op Pinterest, hebben wij het al in de collectie.

Een contactpersoon

In het voortraject heb je contact met een adviseur, tijdens de realisatie met een installateur. Samen leveren ze de badkamer op. Doordat we alle expertise in huis hebben, heb je altijd te maken met eigen mensen van Baderie.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van Wijk