vintage line badkamer baderie

Verfrissende eigentijdse kleuren met karakteristieke details

Vintage line

Stoer, modern

Modieuze badkamer met een vintage vibe

De duidelijke knipoog naar de retro stijl door middel van retro wandtegels én het retro vintage schakelmateriaal zorgt in deze badkamer voor een geheel eigen karakter. De Vintage Line badkamer is een modieuze, comfortabele badkamer, dankzij het moderne vrijstaande bad, strakke belijningen en de ruime douche.

We laten in deze badkamerstijl zien wat er allemaal mogelijk is wanneer je twee verschillende interieurstijlen met elkaar combineert tot een eigentijdse badkamer met een vintage vibe.

Tijdloze kleuren gecombineerd met wit sanitair en retro vormen

De kleuren blauw en roze in de Vintage Line badkamer vormen een contrast in kleuren met het tijdloze witte sanitair. De blauwe handgebakken tegels tegen de wand gaan een contrastspel aan met het witte wandmeubel en zorgen tegelijkertijd voor een retro look. We creëren hier een combinatie van strakke belijningen, tijdloze pasteltint kleuren en vintage vormen.

Een vrijstaand bad lijkt alleen mogelijk in een grotere badkamer, maar dit ontwerp bewijst het tegendeel. Met de juiste indeling is er ruimte behouden voor een comfortabel vrijstaand bad. Het comfort in deze design badkamer vergroten we ook door middel van de twee douchekoppen in de douche. Hierdoor douche je heerlijk samen met je partner of kids in een ruime en comfortabele douche.

Om meer opbergruimte te creëren hebben we een inbouwnisje gemaakt waar ruimte is voor extra badspulletjes. Tenslotte geven we de badkamer een nog luxere uitstraling met de stijlvolle inbouwkranen én vrijstaande badkraan in hetzelfde design. Hierdoor ontstaat er eenheid in stijl in de nieuwe badkamer.

Retro gecombineerd met een moderne stijl. Gerealiseerd door middel van leuke retrotegels, een blauwe kleurtint én luxe wit sanitair met een tijdloze uitstraling.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van Wijk