Zacht en toch strak voor een extra luxe gevoel

Studio line

Strak design

Natuurlijk is functionaliteit erg belangrijk in je nieuwe badkamer, maar het is ook fijn als er ruimte is voor jouw persoonlijke stijl. Met de Studio Line badkamer van Baderie draait het daarom naast perfectie en maatwerk om persoonlijke stijl. Door de toevoeging van het luxe bad én wastafelmeubel uit de vtwonen collectie van Detremmerie klopt elk detail!

Dynamisch en strak design

Zacht van kleur, strak van uitstraling en met een dynamische marmering: de wandtegels. Door ze te combineren met bijpassende grote, antraciet vloertegels ontstaat een ruimtelijk effect. Ook de profielloze douchecabine en het back to wall bad zorgen voor ruimtelijkheid en… voor een wel heel luxe gevoel! Met het stijlvolle bad uit de vtwonen collectie maak je sowieso een statement. Het bad is gemaakt uit één stuk waardoor deze geen naden heeft. Hoe mooi is het dat het wastafelmeubel van hetzelfde matte materiaal als het bad gemaakt is!

Terugkerende details

Het strakke mat witte wastafelmeubel van uit de vtwonen collectie geeft de badkamer nóg wat extra luxe. De grote lades bieden voldoende ruimte voor de handdoeken en erboven is een spiegelkast geplaatst van hetzelfde materiaal. Het plateau midden in de wasbak is, naast functioneel, ook een luxe toevoeging aan de wastafel.

Ook prachtig is de bijpassende rvs inbouwkraan en de design toiletbediening maken het plaatje compleet. Nog zo’n mooi detail dat je (bijna) niet ziet: de superstrakke designradiator in dezelfde kleur als de wand. In deze badkamer zijn alle elementen tot in detail op elkaar afgestemd. Want badkamergeluk zit in elk detail!

Het wastafelmeubel geeft de badkamer wat pit en nóg wat extra luxe.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van Wijk