Eigentijdse musthaves

Essential line

Stoer, modern

Deze badkamer heeft iets extra’s en dat voel je! Natuurlijk vind je alle essentiële onderdelen voor een comfortabele badkamerbeleving erin.

Maar er is meer: Deze Essential Line badkamer is voorzien van een eigentijds design en bestaat uit échte must haves: de essentials van het Baderie-huismerk.

Doordacht lijnenspel

De Essential Line badkamer is volkomen in balans en dat wordt jij ook als je hem gaat gebruiken. De Baderie Badkamermeesters kozen voor een doordacht lijnenspel. Terrazzo wandtegels in natuurlijke groentinten volgen strakke, rechte lijnen, die je terugziet in het wastafelmeubel. De rechte en ronde lijnen in deze badkamer smelten samen in details als de waskom, de ronde details van de vloertegel, het softclose-closet en de kranen.

Leuk detail voor extra comfort: de uitspringende stangen aan de handdoekradiator, waaraan je makkelijk en snel je handdoeken kunt ophangen. Die wil je toch gewoon hebben?

Wit, wit en nog eens wit

Ook het gebruik van de kleur wit is treffend. Officieel is wit dan wel geen kleur, in deze badkamer geeft het een groots effect! Het is fris, modern, bijzonder én heel mooi in contrast met het groen. Witte kranen zijn het sowieso helemaal en ook de witte douchewand mag weer.

Wit is bovendien doorgetrokken in de doucheset, het wastafelmeubel, de rand van de spiegel en zelfs in het profiel van de inloopdouche! Deze badkamer is tot in detail ontworpen met gevoel voor vorm, design en comfort.

Het wit is zelfs doorgetrokken in het profiel van de inloopdouche. Daarnaast vind je een bijzonder en mooi contrast van wit en groen.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van Wijk