Onze badkamermeesters

Onze specialisten staan voor u klaar om uw droombadkamer te ontwerp en te realiseren. Kom langs in onze showroom in Gouda en ontdek welke mogelijkheden er zijn.

Erwin van Wijk

Patrick van der Aa

Baderie Van Wijk uit Gouda vindt dat jouw badkamer een rustpunt in huis zou moeten zijn. Een plek waar je even helemaal weg bent van alles en iedereen. Een plek om te ontspannen. En wat ons betreft kan dat op heel veel verschillende manieren. Omdat geen mens hetzelfde is en omdat geen ruimte gelijk is. Met al onze ervaring laten we je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Met sanitair dat past bij jou.

Onze specialisten staan voor je klaar om jouw droombadkamer van ontwerp tot realisatie uit te voeren. Kom langs in onze showroom in Someren en ontdek welke mogelijkheden er zijn.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van Wijk